Rubens EcoBuds Fern Stor

479,00 kr

5 i lager

Artikelnr: 7350023982771 Kategorier: , , , , , ,

Mer information

Välkommen till Rubens Barns vänliga och glada värld! Rubens barn är svenskdesignade, handgjorda och högkvalitativa mjuka dockor, med glada och unika personligheter för barn i alla åldrar!
Dockan Fern är en perfekt klä av och på docka för de små och kan även tvättas på 30 ° C i maskin och (torktumlas på låga varv)!
En vän för livet!

Storlek: Längd: 35 cm
Vikt: 150 g

Du hittar Fern lekande vid en bäck. Han håller sig sval genom att bada i bäckar och tar skydd under de höga träden i skogen. Den här dockan är en mjuk, handgjord docka, tillverkad av ekologisk bomull. Han gillar att följa med dig för att utforska naturen och all dess skönhet.

Fern känner sig också hemma i roliga och lekfulla miljöer. Denna mjuka docka är 35 cm hög, har mörk hy och svart hår. Rubens Barn är svenskdesignade, mjuka, handgjorda dockor av hög kvalitet, alla med glada, unika karaktärer. Rubens Barn är svenskdesignade, mjuka, handgjorda dockor av hög kvalitet, alla med glada, unika karaktärer. Rubens Barns dockor har roliga och vänliga personligheter eller berättelser för att stödja barn att vara kreativa, utforska känslor och utveckla empati.

Rubens EcoBuds dockor är tillverkade av 100 % ekologisk bomull, certifierade enligt Organic Content Standard (OCS) och har en 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfyllning. PSST!  Rubens Barn är svenskdesignade och mjuka handgjorda dockor av hög kvalitet med syfte att hjälpa barn bli individer med medkänsla och självförtroende.