Rubens EcoBuds Poppy Stor

479,00 kr

4 i lager

Artikelnr: 7350023982764 Kategorier: , , , , , ,

Mer information

Välkommen till Rubens Barns vänliga och glada värld! Rubens barn är svenskdesignade, handgjorda och högkvalitativa mjuka dockor, med glada och unika personligheter för barn i alla åldrar!

Dockan Poppy är en perfekt klä av och på docka för de små och kan även tvättas på 30 ° C i maskin och (torktumlas på låga varv)!
En vän för livet!

Storlek: Längd: 35 cm
Vikt: 150 g

EcoBuds-dockan Poppy är en fri själ som tycker om att röra sig med vindenoch göra sig hemmastadd var hon än är välkommen. Den här dockan är en mjuk, handgjord docka, tillverkad av ekologisk bomull. Hon gillar att följa med dig för att utforska naturen och all dess skönhet. Poppy känner sig också hemma i roliga och lekfulla miljöer. Denna mjuka docka är 35 cm hög, har mörk hy och svart hår. Rubens Barn är svenskdesignade, mjuka, handgjorda dockor av hög kvalitet, alla med glada, unika karaktärer. Rubens Barn är svenskdesignade, mjuka, handgjorda dockor av hög kvalitet, alla med glada, unika karaktärer.

Rubens EcoBuds dockor är tillverkade av 100 % ekologisk bomull, certifierade enligt Organic Content Standard (OCS) och har en 100 % Global Recycled Standard (GRS) polyesterfyllning.

Rubens Barn är svenskdesignade och mjuka handgjorda dockor av hög kvalitet med syfte att hjälpa barn bli individer med medkänsla och självförtroende.