Om MiniFini

 

I mitten av vackra Sörmland hittar du den pittoreska staden Gnesta. Här, med en vacker utsikt över Frösjön, ligger min lilla butik. Jag hade länge en dröm om att göra något helt annat. Då kom tanken på att starta upp en butik i fina Gnesta och när det bästa läget blev ledigt 2016, så föddes butiken MiniFini Barnkläder.

I butiken säljer jag barnkläder till barn i åldrarna 0-14 år samt även leksaker, mjukdjur och några väl utvalda barnprodukter. Kläderna ska vara av hög kvalité och gärna med det där lilla extra. Alla leksaker och barnprodukter är nogrannt utvalda av mig, utifrån att vara gedigna och hållbart producerade.

Det är det roligaste jag vet att ha en butik med inriktning på barn! Att möta alla härliga kunder, leta upp nya märken att ta in till butiken och veta att jag erbjuder något personligt. För kontakten med kunder och kunna ge en personlig service är det bästa med en småskalig butik.
Det är viktigt för mig att du som kund känner det även här på min webshop.

Hoppas att du vill följa med mig och min personal även på denna plats! För du är varmt välkommen in till min lilla glada värld!

//Ann-Sophie